Smartlog v3 » Tanker fra en livsnyder » "Hyggeligt" besøg
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker fra en livsnyder

Meninger og historier fra livet som pensionist

"Hyggeligt" besøg

11. Jul 2012 14:42, Pensionisten

I går var et vennepar forbi for at fortælle om en af deres utallige rejser. Denne gang skulle vi så høre om da de og deres barnebarn var i Berlin til julemarkederne. Jeg har endnu ikke selv været dernede og ved ikke om jeg kommer det inde jeg dør, men det skulle jo nok overvejes.

Men som sagt kom et vennepar forbi for at snakke om rejsen, og er du gal man hvor snakkede de meget. Altså næsten så meget at det ikke var til at holde ud at høre på. Specielt konen, der hedder Ninna, hun snakkede et øre af. Det jeg sådan mest fik ud af samtalen var det at de var meget imponerede over den julebelysning, der er under sådanne julemarkeder.

Under samtalen sad jeg og døsede hen. De ænsede ikke engang at jeg ikke lyttede til dem, men fortalte ufortrødent videre i lange baner. Med blikket rettet ud af vinduet, sad jeg og tænkte på andre langt spændende ting. F.eks. hvor mange knaster der kunne være i træværket i mine vinduer …

Og da de så endelig var færdig med at snakke om alle deres rejser, så begyndte snakken at gå på deres børn. Specielt deres ældste søn, der er uddannet læge er de meget stolt over. Jeg synes måske at de giver deres yngste søn for lidt opmærksomhed, da de ikke i så høj grad anerkender hans arbejde, da han har valgt at arbejde med skovmaskiner, men det er jo heller ikke min boldgade.

Jeg håber bestemt at der går lang tid inden de kommer på besøg igen.

Relaterede