Smartlog v3 » Tanker fra en livsnyder » En lækker middag
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker fra en livsnyder

Meninger og historier fra livet som pensionist

En lækker middag

21. Oct 2013 09:07, Pensionisten

Min kone og jeg, jeg ved det lyder underligt da vi er pensionister, har ikke haft tid til hinanden i meget lang tid så derfor bestemte jeg mig for at jeg ville lave den perfekte middag for bare os to på vores bryllupsdag.


Det skulle være en overraskelse og derfor sagde jeg også til min datter at hun skal holde min kone ved selskab så jeg kunne forberede mig uden forstyrrelser. Jeg ville lave maden med de bedste fødevarer jeg kunne få og derfor bestilte jeg varerne over nettet på www.gastroshoppen.dk hvor man kunne få de bedste italienske fødevarer. Jeg bestilte lidt forskelligt kød, og selvfølgelig en italiensk specialitet frisklavet pasta.


For at holde den italienske stil så skulle der selvfølgelig vin til. men ikke hvilken som helst vin nemlig italiensk vin fra markerne nede ved Toscana. Vinen bestilte jeg også over nettet på www.cavalcade.dk.


Endelig blev det aften og jeg, som havde knoklet hele dagen for at få det hele færdigt, havde taget mit fineste tøj på og min hustru kom ind og var så overrasket at hun var ved at tabe kæben. Det gik perfekt og jeg føler aldrig vi har været tættere end nu.


Dette er ikke sidste gang jeg laver mad til hende og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber mad over nettet.

Relaterede