Smartlog v3 » Tanker fra en livsnyder » Fest i Bussen!
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker fra en livsnyder

Meninger og historier fra livet som pensionist

Fest i Bussen!

13. Sep 2012 16:50, Pensionisten

For blot få dage siden var jeg på en endagstur til tyskland med nogle af mine bekendte fra bridgeklubben. Det var en fantastisk tur

 Der er kun få ting som er lige så smukt som det danske landskab, når det glider forbi vinduet. Samtidig kan man nyde en stor Campari, og en kop kaffe med nogle af min venindes fantastiske småkager.

Jeg kom desværre til at sidde lidt akavet under konversationen med mine medpassagerer, så jeg måtte besøge Viborg fysioterapi få dage efter turen, og få rettet nakken ud. Damen som behandlede mig virkede ualmindelig professionel, og det tog hende ikke længe at fjerne mit ubehag. På trods af det milde ubehag, var turen det hele værd. Det var en fantastisk tur, og nu har bridgeklubben desuden indkøbt vin, whiskey, cognac og bridgeblanding.

Undervejs på turen begyndte alle bussens passagerer desuden at synge nogle af de gamle klassikkerer, først nogle gode salmer, men efterhånden som Campari’en flød i vore årer begav vi os ud i nogle lidt mere simple sange. Sådan skete det at en bus fyldt med lettere beduggede pensionister, kørte igennem Sønderjylland syngende: Hjulene på bussen drejer rundt, rundt rundt, rundt, rundt, rundt.

Gennem hele byen hvorefter vi fortsatte med: Vores buschauffør kan ikke køre bus, køre bus. Vores buschauffør kan ikke køre bus, køre bus. Det hele mindede mig lidt om de gamle dage, hvor vi sang de samme sange med bussen på vej til skole. Men den åbenlyse forskel, at aldersgennemsnittet var en anelse lavere dengang.

Relaterede