Smartlog v3 » Tanker fra en livsnyder » Giro d'Italia i Danmark
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker fra en livsnyder

Meninger og historier fra livet som pensionist

Giro d'Italia i Danmark

19. Jun 2012 13:22, Pensionisten

Jeg er en stor fan af cykelløb, så de sidste par uger har jeg fuldt nøje med i Giro d’Italia. Det er rigtig spændende, og jeg glædede mig over, at cykelløbet startede i Herning i år. En stor sejr for dansk cykelløb. Men alligevel er det ikke helt så spændende som Tour de France, som jeg ser frem til i sommer. Cykelløb er måske min yndlingssport, da man kan bruge hele dagen i sommervarmen på at ligge og se cykelløb på fjernsynet.

Mange gange ser jeg etaperne med min nabo, der også er cykelløbsinteresseret. Nogle enkelte gange har det dog ikke været til at være i rum med ham, da han ikke kan holde op med at tale om sine nye Piet Hein lysestager, som han fik foræret af sin søn i fødselsdagsgave. Man må vel formode at han bare er meget glad for dem. Men ellers synes jeg faktisk at vores naboer er nogle rigtige flinke og søde mennesker.

Den anden dag fik jeg også en opringning af min søn, der er golfentusiast. Han ville vide om jeg vidste om der var et sted hvor man kunne erhverve sig et golfvogn batteri, da batteriet i hans golfvogn ikke stod til at redde. Han bruger rigtig mange penge på sin sport – næsten så mange at det er uforståeligt – men vi har vel alle vores små hobbyer. Min cykelhobby er nok bare ikke helt så økonomisk krævende.

Så sommeren bliver for mit vedkommende mest bestående af Tour de France og venners selskab. Det er i og for sig vel heller ikke en dårlig cocktail for en som mig.

Relaterede