Smartlog v3 » Tanker fra en livsnyder » Grupperejser - i godt selskab
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker fra en livsnyder

Meninger og historier fra livet som pensionist

Grupperejser - i godt selskab

17. Oct 2012 16:07, Pensionisten

I foråret var jeg taget på en af disse grupperejser med den lokale pensionistforening. Turen gik til Japan, et land jeg aldrig før havde besøgt, og det hele var mægtig spændende, må jeg sige.

Vi startede turen ved at mødes i centrum, hvor vi sammen tog bussen til lufthavnen. Efter en lang og udmattende flyvetur, nåede vi så endelig hvor destination og blev indkvarteret på det fineste hotel man kan forestille sig.

Morgenen efter hvor ankomst, skulle vi på en af de mange arrangerede turer med en dansktalende guide, hvor vi bl.a. så noget af den grønne industri man har udviklet i Japan. Her produceres der masser af vindmøller og billige solceller, som ifølge vores guide, til fulde kunne konkurrere med de vestlige produkter.

Efter den lille rundvisning i den japanske industri, tog guiden os med til en restaurant, hvor vi kunne prøve at spise sushi for første gang. Jeg havde kun smagt retten en enkelt gang før, og havde ikke brudt mig meget om smagen, men det var lige som om at smagen var en anden, nu vi var i Japan, og jeg ved ikke om det var omgivelserne, feriestemningen eller simpelthen brugen af nogle bedre råvarer, som gjorde at retten pludselig var blevet så frygtelig velsmagende.

Jeg indrømmer gerne, at jeg måske skulle have holdt lidt mere igen end jeg faktisk gjorde, og måtte forlade bordet med en voldsom mavepine, fordi jeg havde spist så meget. Heldigvis var den næste destination for dagen vores eget hotel, hvor jeg fik lejlighed til at smide mig i sengen og slå mave.

Om aftenen skulle vi indvies i det japanske te-ritual, af en af de japanskfødte guider på hotellet. Der var heldigvis en dansker til at oversætte fra japansk, så vi alle forstod, hvad vi skulle gøre, og hvorfor. Det var vældig smukt, og hver eneste lille ceremonielle detalje havde en helt særlig betydning. På mange måder kunne jeg godt sammenligne ritualet lidt med nadveren.

Resten af ferien forløb godt, og jeg tager meget gerne til Japan igen hvis jeg skulle få chancen.

Kommentarer

 1. Beats By Dre
  29. Oct 2012 04:25
  1

  Velkommen til vores <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Billige Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Beats By Dre Danmark</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/">Monster Beats</a> Store! Stræb efter at give dig den bedste service og høj kvalitet af produkter - <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-studio-c-40.html">Beats By Dre Studio</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-solo-c-39.html">Beats By Dre Solo</a>, <a href="http://www.beatsbydre-dk.info/beats-by-dre-pro-c-38.html">Beats By Dre Pro</a>!

 2. Beats By Dre
  2. Nov 2012 08:11
  2

  Velkommen til at købe vores hjemmeside produkter: <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Salg</a>, <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Beats By Dre Danmark</a> and <a href="http://www.beatsbydresalg.info/">Dr Dre Beats</a>.
  These produkters - <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dr Dre</a>, <a href="http://www.beatsbydre4you.dk/">Beats By Dre Danmark</a> are popular!

 3. Beats By Dre
  28. Nov 2012 07:54
  3

  Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
  http://www.beatsbydrehovedtelefoner.info/
  http://www.dk-beats.info/

 4. Beats By Dre
  29. Nov 2012 04:02
  4

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.monsterhovedtelefoner.info store and purchase them!

 5. Beats By Dre
  29. Nov 2012 07:41
  5

  Choose your favorite beats - Beats By Dre. And you can go to http://www.beatshovedtelefoner-dk.info/ store and

  purchase them!

 6. burberry sale
  13. Jan 2013 11:36
  6

  Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
  http://www.burberrybagsaleoutlet.co.uk/
  http://www.theburberry-uk.co.uk/

 7. Dre Beats
  23. Jan 2013 06:27
  7

  Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.uk-cheapdrdrebeatsheadphones.info/ store, http://www.thedrebeatsuk.info/ and purchase them!

Relaterede