Smartlog v3 » Tanker fra en livsnyder » Julen nærmer sig
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker fra en livsnyder

Meninger og historier fra livet som pensionist

Julen nærmer sig

10. Oct 2013 08:59, Pensionisten

Jeg er jo kommet til en tid i mit liv hvor jeg bare skal nyde livet. Jeg har, må jeg dog indrømme, haft mine bedre dage og derfor er jeg også begyndt at læne mig tilbage og nyde livet. Men det får jeg ikke altid lov til af min hustru. Hun mener at det allerede er ved at blive jul men det mener jeg selvfølgelig ikke for jeg ved godt hvad det indebærer, nemlig mere arbejde til mig hvilket vil sige at der er mindre tid til at nyde det hele.


Der er masser af ting på vores to-do list: Vi skal både have lagt nye fliser i indkøslen og have ordnet haven og købt nye blomster, og desværre har vi intet julebelysning hvilket betyder at der skal købes nyt. Eftersom vi er blevet så moderne på vores ældre, vi er både på facebook osv., tænkte vi at det ville være nemmere at bestille over nettet. Vi fandt noget flot julebelysning men det mente min bedre halvdel ikke var godt nok, så hun fandt noget andet som jeg dog mente var alt for dyrt, men som sædvanligt fik hun ret.


Der var jo også en anden ting på listen over gøremål, jeg skulle lægge fliser. Jeg er lidt mere praktisk end min kone så det var mig der stod for det projekt. Det eneste hun skulle var at vælge hvilke fliser det skulle være. Da vi så kom ned i butikken var der, ifølge mig, nogle fine fliser men det var selvfølgelig heller ikke godt nok til min kone, så vi bestilte det i stedet på www.materialediscount.dk over nettet, hvor vi både fik det til billige priser men endda også leveret lige til døren. Så bliver det næsten ikke bedre.


Jeg nyder stadig tilværelsen, nu med lidt flere ting på skemaet, men jeg skal jo også holde mig i gang.

Relaterede