Smartlog v3 » Tanker fra en livsnyder » Mange gøremål for tiden
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker fra en livsnyder

Meninger og historier fra livet som pensionist

Mange gøremål for tiden

11. Oct 2012 02:18, Pensionisten

For tiden har jeg så mange ting omkring mig, som jeg gerne vil have gjort ved. I et stykke tid nu har jeg gerne ville have solceller integreret i taget, men jeg har ikke rigtig fundet et sted endnu, hvor jeg har lyst til at købe det. Desuden har mit tag en lidt speciel konstruktion og nogle specielle hældninger, så jeg vil gerne købe mit solcelle anlæg hos nogle der ved lidt om tingene.

Jeg har snakket meget med en ven om det, som fik installeret solceller på hans udhus tilbage i 2006. Dengang var solcellerne ikke så effektive som de er i dag. Men han siger at jeg nok skal have et solcelle anlæg på omkring 4 kW, da der ellers ikke megen fortjeneste i det. Men jeg tror nu nok at jeg snakker med nogle andre mennesker om det også, for han kan da umuligt være ekspert på det område.

En anden ting jeg gerne vil have gjort noget ved er min printer, som har været i stykker i et stykke tid nu. Så jeg har fundet et sted hvor jeg kan få printer reparation, for det var godt nok tiltrængt. Det er nu ikke fordi at jeg bruger min printer meget, men man går bare bliver irriteret når muligheden slet ikke er der.

Men nu må jeg godt til at få taget mig sammen - alt andet ville da være tåbeligt.

Relaterede