Smartlog v3 » Tanker fra en livsnyder » Mine ældre dage
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker fra en livsnyder

Meninger og historier fra livet som pensionist

Mine ældre dage

3. Oct 2013 09:28, Pensionisten

Nu er jeg desværre kommet til det punkt i mit liv hvor jeg bliver nødt til at erkende at jeg ikke er helt ung mere og derfor ikke kan leve på helt samme måde som førhen. Jeg er blevet mere bevidst om hvad jeg gør med og for min krop da den er blevet noget nemmere at påvirke, fx hvis jeg bare spiser lidt for meget af det usunde en dag så kan jeg mærke det dagen efter. Derfor er jeg begyndt at spise sundt og jeg har fundet en madblog med sund mad og der bliver givet nogle gode råd som jeg i hvert fald har kunnet bruge.

Selvfølgelig har jeg heller ikke den samme energi som før men det betyder ikke man ikke kan være aktiv. Jeg går ofte lange ture. Mig og min bedre halvdel er ofte ude at gå sammen for at dyrke motion og pleje vores helbred og velvære.  Derudover er der masser af ting på min at-gøre-liste fx har min kone lige bestemt sig for at hun nu vil have nyt gulv ind til køkkenet og det mener hun at jeg godt lige kan klare da det åbenbart ikke er så krævende. Men hun havde bestemt sig for at hun skulle have forbo marmoleum click gulv hvilket jeg aldrig havde hørt om før og derfor af gode grunde ikke vidste hvad var. Men hun havde hørt et sted at det var det "nye" og når hun har sat sig noget for så sker det også.

Så jeg har fået mig en bedre og sundere livsstil, og jeg kan mærke at jeg også har fået mere overskud i hverdagen til at lave ting jeg ikke har kunnet siden jeg var i mine bedste år.

Relaterede