Smartlog v3 » Tanker fra en livsnyder » Pensionisttilværelsen i en nøddeskal
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker fra en livsnyder

Meninger og historier fra livet som pensionist

Pensionisttilværelsen i en nøddeskal

5. Aug 2012 11:23, Pensionisten

For tiden går jeg og laver ingenting. Det er den sande tilværelse som pensionist, der er ikke rigtigt noget at lave når ens have er passet og fjernsynet ikke sender noget godt. Og jeg nyder det. Bare side i stilheden på terrassen og nyde solvejret og livet, og så bare ligge i en liggestol og fundere over livet.

En gang i mellem får jeg så besøg af min familie. Sidste gang nogen besøgte mig var i forgårs da min nevø kom på besøg. Han har et meget specielt arbejde, der består i tidsregistrering, af et eller andet. Det er sådan noget nymoderne noget. Jeg kan i hvert fald ikke helt følge med i det. Han er lige flyttet sammen med sin kæreste ovre i København, da hun læser til dyrlæge der.

Hmm, det er godt nok noget underligt noget. Han prøver også på at forklare overfor mig, hvilket program han arbejder i, på sit arbejde. Noget med winkompas regnskabsprogram, men jeg er ikke helt inde i tankegangen alligevel. Det er nu rart at se unge mennesker, der er glade for deres job og tilværelse.

Jeg får nok snart noget at lave igen. Jeg kan da altid starte til noget pensionistidræt, meen det tror jeg ikke at jeg alligevel orker.

Relaterede