Smartlog v3 » Tanker fra en livsnyder » Så er der snart fødselsdag
Opret egen blog | Næste blog »

Tanker fra en livsnyder

Meninger og historier fra livet som pensionist

Så er der snart fødselsdag

16. Jul 2012 18:33, Pensionisten

Jeg fylder snart rundt. Hurra … så er det tid til at invitere familie og venner igen til stor middag og fest. Jeg har overvejet om jeg ikke burde holde festen i telt, da jeg fylder år i august. Sidste gang holdte jeg den i det lokale forsamlingshus, og det var da meget hyggeligt. Åh det syntes som i går at jeg fyldte rundt sidste gang. Man bliver da også kun ældre og ældre, og næste runde fødselsdag presser allerede på. Jeg tror da nok ikke at jeg har mange af den slags igen.

Jeg har indviet min søn i mine fødselsdagsplaner. Han er rimeligt god til at planlægge sådanne arrangementer, så jeg mente at det var en god ide at få ham til at hjælpe. Og han er allerede begyndt at tale om køletrailer udlejning hos nogle han kender, så vi kan holde alle drikkevarerne kolde under den store fest.

Gæstelisten er jeg endnu lidt usikker på. Der er nogle mennesker som jeg ikke har lyst til at tage med, men som jeg nok ikke kan undlade at tage med at ren og skær kutyme. Men alligevel, så er det jo en festdag, og de ødelægger nok ikke noget ved at være med. Jeg kan jo bare placere dem sammen med nogle andre slægtning, som jeg ikke kan lide!

Til dessert har jeg ikke helt besluttet mig endnu. Måske skal vi have noget lækkert italiensk is, eller også kunne det være jeg skulle få nogle af mine venner til at bage kage. Jeg har et vennepar, der er henholdsvis pensioneret bager og pensioneret konditor, så der kunne være oplagt mulighed for at få lavet noget lækkert hos dem.

I hvert fald ser jeg nu mere frem til min fødselsdag end før … det skal nok blive hyggeligt!

Relaterede